Restaurant de Munt

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Varkenskarbonade * € 13,25
Wienerschnitzel * € 14,25
Hongaarse goulash € 16,00
Hollandse biefstuk * € 17,50
Varkenshaasje met champignons of saus naar keuze € 23,00
Medaillons van kalfsvlees met champignons of saus naar keuze € 23,50
Tournedos(200gram) met champignons of saus naar keuze € 26,50

Voor €2,50 extra per portie kunt u kiezen uit de warme keuzesauzen: stroganoff, peper, provençaals, champignonroom, zigeuner, of gebakken champignons.

Maaltijd salades

Een frisse salade met val dieu kaas, geglaceerd met honing € 15,00
Een bonte salade met gegrilde kipfilet en rauwkost € 14,00
Een gemengde salade met gebakken scampi’s en knoflook saus € 16,00

De salades worden geserveerd met stokbrood en room-kruiden-boter

Visgerechten

Gebakken limburgse forel met amandelen € 18,00
In visbouillon gepocheerde zalm met een romige kreeftensaus € 21,75
In boter gebakken noordzee tong dagprijs
Een creatie van gepocheerde zalm met een romige kreeftensaus dagprijs
en in boter gebakken noordzee tong ( 2 pers.)
Op de huid gebakken hollandse kabeljauwfilet € 23,50
Gebakken tongfilets met een luchtige hollandaisesaus (2 stuks) € 21,75
Gebakken scampi’s ( 12 stuks ) met een koude knoflooksaus € 22,50

Vis en vlees gerechten worden geserveerd met frites, gebakken of gekookte aardappelen,
4 verschillende soorten warme groenten en gemengde salade.