Restaurant de Munt

Voorgerechten

KOUDE VOORGERECHTEN

 Portie stokbrood met room- en kruidenboter €  3,75
*Een frisse salade van “Val Dieu“ kaas, geglaceerd met honing € 12,00
*Carpaccio van dunne plakjes rundvlees, in kruiden gemarineerd  met pijnboompitten,
Italiaanse kaas, geserveerd met olijfolie en wijnazijn € 12,75
. *Botermalse rauwe ham  met een salade en meloen  € 12,75
*Een salade  van rode zalm met een cocktailsaus € 11,50
*Een salade van Hollandse garnalen met fijne slasoorten,
geserveerd met  een cocktailsaus € 13,75
Een salade van in knoflookolie gebakken scampi’s met een romige kruidenknoflooksaus € 13,75
*Een salade van licht gerookte  zalm met fijne slasoorten en dressing € 13,75
*Een palet van gerookte aal filets, Limburgse forel en Schotse zalm, geserveerd met fijne slasoorten en een kruidige dressing € 13,75
Een proeverij van gerookte forel, zalm, rauwe ham en carpaccio, geserveerd met een romig soepje (2 pers.) € 27,50

de voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter,
voorgerechten met een * kunnen ook als kleine portie besteld worden.

WARME VOORGERECHTEN

Kippenpasteitje geserveerd met een garnituur van slasoorten €  8,50
Wijngaardslakken met een romige knoflooksaus, tomaten en een slagarnituur
met vinaigrettesaus € 11,00
Een ragout van Limburgse champignons en knoflook, geserveerd met verschillende soorten sla, tomaat en komkommer € 11,00
Gesauteerde kikkerbilletjes met een romige kreeftensaus, tomaten en een slagarnituur met een kruidendressing € 12,00

SOEPEN

Een licht gebonden tomatensoep met room €  4,75
Een heldere runderbouillon met fijngesneden groenten en rundvlees €  5,00
Een romige soep van champignons €  5,50
Een licht gebonden soep van witlof en Schotse zalm €  6,50

De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
*****

Onder voorberbehoud van zet- en drukfouten