KOUDE VOORGERECHTEN
Portie stokbrood met room- en kruidenboter € 3,75
*Een frisse salade van “Val Dieu“ kaas, geglaceerd met honing € 12,00
*Carpaccio van dunne plakjes rundvlees, in kruiden gemarineerd met pijnboompitten,
Italiaanse kaas, geserveerd met olijfolie en wijnazijn € 12,75
. *Botermalse rauwe ham met een salade en meloen € 12,75
*Een salade van rode zalm met een cocktailsaus € 11,50
*Een salade van Hollandse garnalen met fijne slasoorten,
geserveerd met een cocktailsaus € 13,75
Een salade van in knoflookolie gebakken scampi’s met een romige kruidenknoflooksaus € 13,75
*Een salade van licht gerookte zalm met fijne slasoorten en dressing € 13,75
*Een palet van gerookte aal filets, Limburgse forel en Schotse zalm, geserveerd met fijne slasoorten en een kruidige dressing € 13,75
Een proeverij van gerookte forel, zalm, rauwe ham en carpaccio, geserveerd met een romig soepje (2 pers.) € 27,50
de voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter,
voorgerechten met een * kunnen ook als kleine portie besteld worden.
WARME VOORGERECHTEN
Kippenpasteitje geserveerd met een garnituur van slasoorten € 8,50
Wijngaardslakken met een romige knoflooksaus, tomaten en een slagarnituur
met vinaigrettesaus € 11,00
Een ragout van Limburgse champignons en knoflook, geserveerd met verschillende soorten sla, tomaat en komkommer € 11,00
Gesauteerde kikkerbilletjes met een romige kreeftensaus, tomaten en een slagarnituur met een kruidendressing € 12,00
SOEPEN
Een licht gebonden tomatensoep met room € 4,75
Een heldere runderbouillon met fijngesneden groenten en rundvlees € 5,00
Een romige soep van champignons € 5,50
Een licht gebonden soep van witlof en Schotse zalm € 6,50
De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
*****
Onder voorberbehoud van zet- en drukfouten