Restaurant de Munt

Maandmenu

Maand menu € 35,50

Het menu stelt u samen aan de hand van onderstaande voorgerechten,
hoofdgerechten en nagerechten.

VOORGERECHTEN
Carpaccio van dunne plakjes rundvlees in kruiden gemarineerd
Botermalse rauwe ham met meloen en fijne slasoorten
Een salade van rode zalm met een romige saus van sherry, cognac en tomaten
Licht gerookte Schotse zalm, geserveerd met fijne slasoorten en dressing
Een salade van garnalen met fijne slasoorten
*****

HOOFDGERECHTEN
In visbouillon gepocheerde zalm met een romige kreeftensaus
Gebakken tongfilets met een luchtige hollandaisesaus (2 stuks)
Een trilogie van gebakken tongfilet, gepocheerde zalm en scampi’s
met hollandaise- en kreeftensaus
Varkenshaasje met een saus naar keuze
Medaillons van kalfsvlees met een saus naar keuze
Biefstuk van de ossenhaas (150 gr) met een saus naar keuze
Mixed grill van biefstuk, kipfilet en varkenshaas met koude
knoflooksaus en een warme saus naar keuze
*****

NAGERECHTEN
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe van het seizoen
*****

Onder voorbehoud van zet- en drukfouten