Restaurant de Munt

Wildgerechten

VOORGERECHTEN
Een salade van gerookte eendenborstfilet met een lauwwarme sinaasappelsaus. € 13,50

Carpaccio van gekruide hertenfilet met een truffelcrème. € 13,50

HOOFDGERECHTEN
In wintergroenten gemarineerde konijnenbout met een zoetzure saus van
Limburgse appelstroop en kruiden, geserveerd met gewelde zwarte pruimen,
garni van groenten, appelmoes, gemengde salade en aardappelen naar keuze. € 22,50

Wildragout van haas en konijn, champignons en zilveruitjes, gepocheerde appel
met kaneelboter, garni van groenten, appelmoes, gemengde salade
en aardappelen naar keuze. € 22,50

Eendenborstfilet met een sinaasappelsaus, gepocheerde appel met kaneelboter,
garni van groenten, appelmoes, gemengde salade en aardappelen naar keuze. € 23,50

Hertenbiefstukjes met een saus van kriekebier en kersen,
gepocheerde appel met kaneelboter, garni van groenten, appelmoes,
gemengde salade en aardappelen naar keuze. € 26,50

MENU VAN HET SEIZOEN € 44,50

Carpaccio van gekruide hertenfilet met een truffelcreme
*****
Een licht gebonden soep van paddenstoelen
*****
Hertenbiefstukjes met een saus van kriekebier en kersen
*****
Vanille-ijs met mousse van melkchocolade, chocolade brownie,
sinaasappel en een saus van Grand Marnier.

*****

Onder voorbehoud van zet- en drukfouten